Rejseinspiration - Alanya

vejrviseren311

Du har med garanti allerede hørt en masse om Alanya, og måske har du også selv besøgt den populære tyrkiske by. Flere og flere danske turister er gennem de seneste år begyndt at tage til Alanya, og faktisk er mange europæere også begyndt at købe ferieboliger i området.

Alanya bliver i dag kaldt et ferieparadis, og det skyldes både det skønne vejr, de fantastiske strande, men også at det er utrolig billigt at gå i byen og tage ud og spise sammenlignet med priserne i Danmark, og maden og servicen er tilmed i topklasse!

På strandene kan du leje liggestole og bare smække benene op, men hvis der skal være lidt mere fart over feltet, er der også gode muligheder for at lave forskellige slags vandsportsaktiviteter sammen med familien eller vennerne.

Cleopatra Beach - Alanya. Foto: Arnstein Roenning/flickr
I Alanya er der rigtig mange shoppingsmuligheder, og da byen er så attraktiv blandt turister, er der også utrolig mange hoteller, som ligger tæt på de to kilometerlange strande, der omkranser byen. Alanya er en ferieby både for hele familien, kæresteparret eller hvis I er på venne- venindetur. 

Man kan næsten altid være sikker på godt vejr i Alanya, og derfor tager mange også en afbudsrejse dertil! Alanya har tilmed også en fantastisk spændende historie og smuk natur, men noget som mange turister bider mærke i, er også den utrolige gæstfrihed der er blandt de lokale. Det får de fleste til at føle sig godt tilpas i byen, og det gør ferien endnu bedre.

Alanya er det sted i Tyrkiet, som bliver besøgt af allerflest turister. Her er der virkelig mulighed for at slappe af, spise lækker mad og bade på de skønne strande. I kan eksempelvis også gå en tur på strandpromenaden og få en is eller sidde på en af de hyggelige cafeer. Alanya er et sted, som skal opleves, og hvis I er i tvivl om, hvor den næste ferie skal gå til, vil denne ferieby bestemt være en overvejelse værd!  

 

Tilbage til Vejret i Alanya