Rejseinspiration - Cypern

vejrviseren311

Hvis du gerne vil være sikker på, at der er solskin på din næste ferie, er det måske Cypern, som du skal overveje at tage til! Cypern er en skøn ferieø i Middelhavet, som cirka har 340 solskinsdage om året – for os danskere, som er vant til en lang vinter og kort sommer, lyder dette næsten for godt til at være sandt!

På Cypern er der rigtig mange smukke strande, som er perfekte at bade fra – vandet er varmt og sandet er dejlig blødt! Derfor elsker mange turister også at komme dertil hvert år for bare at slappe af! Dog har ferieøen også en helt igennem fantastisk natur, og derfor vælger mange danskere også at leje en bil, mens de er der. Så kan man selv køre rundt og nyde de smukke sommerfugle, bananerne langs kysterne og de store vinplantager, som I samtidig også kan tage et visit forbi, så I selv kan smage på varen før i køber den med hjem som feriegave til venner og familie! I kan også køre til Troodosbjergene, hvor der vil være mulighed for at se vandfald og broer fra middelalderen.

Kyrena Northern Cyprus. Foto: greenacre8/flickr

Selvom det primære formål på Cypern for mange turister er at slappe af, så byder den lille ø på uanede muligheder for også at opleve andre ting. Det kan altså blive en meget aktiv ferie, hvis I eksempelvis vælger at leje mountainbikes, vandre i naturen eller tage på en bådudflugt! Der gemmer sig også et smukt landskab under vandet, og derfor kan rigtig mange også godt lide at dykke, mens de er der, så de kan se de smukke grotter og koraler.

I sommerperioden går der dagligt flyafgange til og fra Cypern. I kan vælge selv at arrangere jeres rejse til Cypern, men ellers har bureauer som Apollo, Spies og Star Tour også rigtig mange gode tilbud på charterrejser til denne ferieø.

 

Tilbage til Vejret på Cypern