Rejseinspiration - Hurghada

vejrviseren311

Hvis I overvejer at tage til Egypten i jeres næste ferie, er det bestemt en overvejelse værd at tage til den ægyptiske by Hurghada. Her kan man opleve alt, hvad man forbinder med sommeren – sol, strand og vand.

Ved Hurghada er der nogle helt fantastiske strande liggende ved Rødehavet, hvor I som familie kan slappe af sammen. Der er også utrolig mange aktiviteter at foretage sig sammen i den populære badeby, og hvis I derfor kan lide at snorkle og dykke, er I kommet til det rette sted.

Ikke bare over vandet er der nogle spændende omgivelser, som vi ikke oplever i Danmark, men også under vandet åbner der sig en helt ny verden. Hurghada er også en rigtig party-by, så hvis I har ældre børn med på ferie eller I er flere unge, der tager afsted sammen, så bør I bestemt afprøve Hurghadas natteliv!

Solnedgang i Hurghada. Foto: Konstantin Zamkov/flickr

Hvert år kommer mange danske og andre udenlandske turister til Hurghada, og derfor er der de seneste år også kommet flere og flere luksuriøse hoteller til, som I kan booke jer ind på. Her er samtidig mange restauranter, så I kan nyde lækre middage sammen.

Når I nu er taget til Egypten, så bør I bestemt også tage ud og opleve nogle af de ting, som kendetegner landet og byen. I kan eksempelvis tage på en arrangeret tur ud i Hurghadas ørken på motorcykler eller i stedet ud i ørkenen på såkaldt jeep-safari! Som tidligere nævnt er der også helt fantastiske snorkle-muligheder, og for at se koralrev kan I tage ud med en båd til Sharm El-Naga.

Noget som vi også forbinder med Egypten, er de oldgamle pyramider. Dem kan du også nemt besøge, mens du er i Hurghada. Det er med sikkerhed også noget, som børnene vil kunne glæde sig til! I kan både vælge at tage på udflugter selv eller købe guidede ture.

 

Tilbage til Vejret i Hurghada