Rejseinspiration - Mallorca

vejrviseren311

Du har med garanti hørt om ferieøen Mallorca før, og du kender med sikkerhed også nogle, som allerede har besøgt Spaniens største ø - måske har du endda selv været der på charterrejse. Hvert år besøges Mallorca nemlig af mange tusinde turister.

Mallorca er det perfekte sted at rejse på ferie, hvis I trænger til en uge i varmen, hvor der står solbadning øverst på listen. Øen har mange forskellige skønne strande, og især er de brede sandstrande i Palma-bugten populære blandt danske turister.

Hvis I en dag har mere lyst til at se noget af det flotte landsskab på øen i stedet for at solbade, er der også gode muligheder for dette. Man kan tage en togtur fra Palma til Sóller, hvor man kører inde i bjergene.

Cala Mondrago. Foto: sub lime79/flickr

Det kan også være, at I gerne vil opleve onsdags-markedet, hvor I kan se alle de lokales varer og produkter. Som en souvenir kan I købe en ged eller høne med hjem! Som en andet meget attraktiv ting blandt danske turister, er der også vinudflugten, hvor man altså kan besøge 10 forskellige vingårde i et bestemt område. Det er fantastisk at se, og samtidig er det skønt at smage på den dejlige vin.

Selvom de fleste turister tager til Mallorca for at slappe af og nyde tilværelsen, kan du altså ovenfor læse, at der også er mulighed for at kombinere ferien med andet end bare strand og hav. I Palma kan I eksempelvis bruge en dag eller to på at sidde på de hyggelige fortovscafeer, shoppe eller gå på museer. Byen har også en rigtig stor havn, hvor enorme og eksklusive både lægger til.

På cirka tre timer med fly kan I være på Mallorca. I sommerperioden går der fly til øen fra de fleste danske lufthavne, og det er derfor nemt og hurtigt for jer at komme dertil, lige meget hvor I bor i Danmark.

 

Tilbage til Vejret på Mallorca