Rejseinspiration - Mauritius

vejrviseren311

 

Mauritius er en eksotisk feriedestination som få nordeuropæere rent faktisk kender til. Normalt går turen mod Madagaskar, Thailand eller Sydafrika hvis man søger mod de nere eksotiske rejsemål, men det er faktisk en skam. Mauritius byder nemlig på en helt utroligt unik stemning, den lille bæredygtige ø blev uafhængig af England i relativt nyere tid, og har siden klaret sig selv, dog med støtte fra turisme. 

 

Mauritius' perler

Øen byder ikke så meget på kulturarv (dog kan man se de gamle kolonisters efterladenskaber), men østaten byder på en helt uovertruffen naturoplevelse. Øen er omkranset af et smukt, uberørt og farverigt koralrev som gør det en favoriseret dykkerdestination. Derudover findes der laguner overalt, hvor man kan trække sig tilbage og bare nyde naturen. Sukkerrør der suger fra saltvandet og palmer overalt, gør det til en meget unik oplevelse at besøge Mauritius. Øens beboere taler engelsk og fransk som resultat af kolonitiden, så det er faktisk muligt at kommunikere dernede, på et vestligt sprog.

 

Hoteller på Mauritius

Der findes mange forskellige typer af hoteller på Mauritius, de som er primært egnede til børnefamilier, med fleksible tjenere og receptionister, til de romantiske hoteller som er mere møntet på parret som er på rejse sammen. Mauritius' fleksibilitet i forhold til hoteller, gør at man meget let kan finde lige netop den base, som man har brug for, når man tager af sted.

 

Vejret på Mauritius

Mauritius har ingen nævneværdig vintersæson, selvom der ganske vist bliver koldere om vinteren, så er det slet ikke det samme, som det man er vant til. På Mauritius er der sommer fra januar til april, og her nærmer vi os de 40 grader celsius i dagtimerne. I vintermånederne (juli til september) nærmer vi os 25-30 grader i dagtimerne og 20 grader om natten – så det er på ingen måde en kold affære at rejse til Mauritius, og man kan derfor godt forberede sig til sommernætter, hvor man slet ikke orker at forlade stranden, men bare hellere fordyber sig i det blide måneskær i det perfekte lyseblå hav mens man sidder i det fine strandsand med sin udkårne.

 

Tilbage til Vejret på Mauritius