Rejseinspiration - Algarve

vejrviseren311

Algarve er et sted i Portugal, som hvert år besøges af 10 millioner både udenlandske og danske turister, og en ting kan de alle blive enige om – Algarve er som et paradis! Især Algarvekysten er noget helt specielt med dens hvide sandstrande og hav, der gør, at man kan slikke sol og bade hele dagen. Udover dette kan man i Algarve også opleve omgivelser, som man aldrig har set før med de vilde klipper og smukke bjerge.

Hvis du er vild med at spille golf og godt kunne tænke dig at kombinere ferien med din fritidsinteresse, så er en tur til Algarve bestemt et oplagt valg. Her kan du være sikker på et solrigt klima, og der er samtidig mange gode muligheder for at spille golf i området.

Algarve. Foto: gatogrunge/flickr.com

Når danskerne er på ferie, kan rigtig mange godt lide at spise godt. Algarve er især også kendt for deres gode restauranter, hvor især frisk fisk og skaldyr er på menuen. Albufeira er bestemt også en by, som man bør besøge, når man er ved Algarve kysten. Her kan du opleve en utrolig charmerende bydel, og hvis I har lyst til at udfordre hinanden, kan dette gøres med diverse vandsports-aktiviteter, eller i kan tage på shoppingtur eller en bytur i det populære natteliv.

Hvis I har mod på at se noget mere historisk og kulturelt, er Algarve-museet bestemt et besøg værd. Som børnefamilie er Algarve også et rigtig godt feriested på grund af de mange muligheder – I kan eksempelvis vælge at se et af de populære delfinshows.

De fleste danskere flyver til byen Faro og tager efterfølgende ud til en af feriebyerne. Mange vælger også at leje en bil, mens de er der, så de kan opleve mere af det fantastiske område og også se mere end de hvide sandstrande.

 

Tilbage til Vejret i Algarve