Rejseinspiration - Amsterdam

vejrviseren311

Amsterdam, Hollands hovedstad, er en utrolig populær storby i Europa og tiltrækker folk fra hele verden. Amsterdam byder på en masse forskellige kontraster, og især det hyggelige miljø med små bygninger, gader og kanaler sammen med den mere historiske og kulturelle del trækker mange turister til.

I Amsterdam bugner det med museer. Faktisk er Amsterdam den by i hele verden, hvor der er flest museer målt ud fra byens størrelse, så hvis du og dine medrejsende kan lide at se historie, kultur og design, så er Amsterdam det perfekte sted til jeres næste ferie eller weekendophold.

Noget af det, som gør, at rigtig mange turister finder byen helt fantastisk er blandt andet, at man kan tage på en kanalrundfart rundt i byen. Derudover er både Rembrandt-museet og Rijksmuseum utroligt populært. De fleste vælger også at besøge Anne Franks hus, som kan give enhver kuldegysninger og gåsehud ved tanken om, hvordan jøderne blev behandlet under krigen.

Sunshine from Amsterdam. Foto: phault/flickr

Derudover er der også red-light distriktet, som også er noget ganske særligt for den smukke storby.

Hvis du har børnene med på storbysferie, så vil de med sikkerhed elske dig for en af dagene at tage dem med til ”Duinrell forlystelsespark”, som er en af Hollands største forlystelsesparker. Fra Amsterdam tager det kun omkring 20 minutter i bil at komme dertil. Som tidligere nævnt kan man også tage en kanalrundfart i byen, og det kan nemt kombineres med et besøg i Zoo, som er sjovt for både børn og voksne.

Amsterdam er en by, som byder på en hel masse seværdigheder for alle aldre, og det gør også, at byen i dag betragtes som en af de allermest spændende byer i hele Europa.

 

Tilbage til Vejret i Amsterdam