Rejseinspiration - Bali

vejrviseren311

Den indonesiske ø Bali er blevet et rejsemål blandt mange unge, når de rejser ud i verden og backpacker. Det er et paradis uden lige, og det er en af de smukkeste øer i hele Indonesien! Her er et klima, som vi danskere slet ikke er vant til at se – blomster, planter og dyreliv, og derfor bliver mange også så fuldstændig imponeret af det!

Mange tager også til Bali for at dykke og snorkle, da der er et helt fantastisk koralrev. Derfor vil det være oplagt at tage et eventuelt dykkercertifikat, mens I er der. Hvis du godt kan lide at surfe, er dette også en mulighed. Samtidig er der et rigtig godt køkken på Bali, og på mange af restauranterne kan du nyde de nationale retter. I gennemsnittet koster en tre-retters menu kun hvad der svarer til 80 kr. Rigtig mange unge kan også godt lide at tage i byen mens de er der, da der sker meget i Balis natteliv, og så koster øllene kun omkring 12 kr.!

Kuta Beach, Bali. Foto: Donald Man/Flickr
Der er mange seværdigheder at se på Bali. Eksempelvis er der utrolig mange templer at se på øen på grund af befolkningens hindukultur. Hvis du godt kunne tænke dig at lave noget frivilligt arbejde, mens du er der, så er der flere forskellige projekter i gang. Her kan blandt andet nævnes et projekt om skildpadder, børn og medicin.

På Bali er der nogle helt fantastiske strande, hvor I kan slappe af og nyde det gode vejr, mens I drikker kolde drikke. Samtidig er der nogle steder også mulighed for at bo på et hotel helt nede ved stranden, som gør, at I både kan gå i seng og stå op til det smukke hav.   De fleste rejseselskaber anbefaler, at man bruger et par uger på øen for virkelig at opleve Bali og den kultur og historie, som hersker der. Bali er en oplevelse for livet, og rækker langt ud over den årlige charter-rejse!

 

Tilbage til Vejret på Bali