Rejseinspiration - Bangkok

vejrviseren311

 

5 ting du bør opleve i Bangkok:

Bangkok er Thailands hovedstad, og med mere end 11 millioner indbyggere er det den langt største by i landet. Byens tårnhøje bygninger, ekstremt tætte trafik og hektiske natteliv giver måske ikke det bedste førstehåndsindtryk, men lad ikke dette mislede dig.

Bangkok er nemlig en af Asiens mest udviklede byer, med storslåede templer og paladser, autentiske kanaler, travle markeder og et pulserende natteliv, der byder på noget for enhver smag.

Hvis du trods alt dette, stadig mangler inspiration til din rejse til Bangkok, er her en række forslag til attraktioner, der helt sikkert vil give dig en på opleveren.

Bhumipol Bridge. Foto: Mike Behnken/flickr.com

Wat Suthat-templet

Dette afsidesliggende tempel er virkelig en oplevelse for den spirituelle rejsende.

Selvom det aldrig er blevet færdigrestaureret, er der stadig utroligt smukt. Der er fresco-malerier, der er flotte nok til at konkurrere med de fra den italienske renæssance, og overfor hovedindgangen er der en enorm rød ceremoni-gynge, et hinduistisk symbol, der i en overgang var byens logo.

De omkringliggende gader er blandt den gamle bys mest atmosfæriske.

 

Patravadi-teateret

Blot rejsen til dette teater er en oplevelse i sig selv. Turen med flodbåde til Wang Lang Pier er helt unik og ligeledes er den efterfølgende gåtur igennem Nonthaburis markeder.

Patravadi er grundlagt af en af Thailands mest populære skuespillerinder, og er et hipt kompleks, hvor et teater, øvelokaler, gavebutik og restauranter ligger blandt lysthuse og skulpturer.

Related Articles

Rejseinspiration - Phuket Rejseinspiration - Phuket

Fang avantgarde dansere eller entusiastiske studerende, der optræder med thailandsk trommespil og akrobatik, alt sammen foran byens bedste udsigt til pram-trafik og Det Store Palads.

Bye Floating Market. Foto: Dennis Jarvis/flickr.com

Or Tor Gor

Lige overfor det udmattende Chatuchak-loppemarked, der finder sted hver weekend, ligger bondemarkedet Or Tor Gor, der er langt mere autentisk og ikke nær så overfyldt. Her kan du købe utallige lokale madvarer, og mæske kongerigets bedste grønne mangoer og grillede rejer i dig.

 

Chinatown

Blomstermarkedet Pak Klong Talat, som optager flere blokke i den nordlige ende af Chinatown, er en smuk kavalkade af papirsvøbte liljer, orkideer og paradisfugleblomster.

Hvis du bliver sulten, tag tilbage til hovedgaden Yaowarat og spis dig mæt i verdens bedste stegte ris med krabbekød hos Rut and Lek Seafood på hjørnet af Yaowarat og Soi Texas.

 

Bang Krajao

Har du lyst til at finde ud af hvordan Bangkok måske så ud inden lejlighedskomplekser blev opfundet og døgnkiosker invaderede ethvert gadehjørne?

Tag med små motorbåde fra de faldefærdige bådebroer ved enden af Narathiwas Road, og opdag et overraskende uudviklet hjerte af ren, grøn jungle. Der finder du tusindvis af stiger der fører dig igennem et vådt eventyrland af huse på stylter, sarong-klædte ældre og frugter der kan plukkes direkte fra træerne.

 

Tilbage til Vejret i Bangkok