Rejseinspiration - Barcelona

vejrviseren311

 

Barcelona er den anden største by i Spanien og har omkring 1,6 millioner indbyggere.

Hvis du tager på en uges ferie til den fantastiske by, kan du forvente et hav af skønne restauranter med det lækreste tapas, et natteliv uden lige og smuk arkitektur!

Mange danskere forbinder Barcelona med ren storbysferie – og det er korrekt, at der er mulighed for at opleve en storby med fuld fart over feltet, men de skønne strande gør det muligt at kombinere storbysferien med afslapning og solbadning, og derfor tager flere og flere danskere også til den spanske by. Højsæsonen er typisk fra omkring den 1. juni til den 28. september.

Barcelona Atmosphere - Placa Reial - Barcelona. Foto: Bert Kaufmann/flickr

Barcelona er en by med masser af seværdigheder. Blandt andet er Gaudís fantastiske mesterværker spredt over hele byen og bestemt et kig værd. Hvis I efterfølgende har mod på mere kunst, så er Picasso museet også en af de mest besøgte steder i Barcelona. Selv har den berømte maler boet i byen fra han var 14 til 23 år.

For mange er en stor del af ferien også at komme på restauranter og få serveret lækker mad. I Barcelona har de noget helt fantastisk tapas, og et godt tip er at spise det der, hvor de lokale også foretrækker det! Hvis I skal opleve nattelivet, mens U er der, er stedet ”Carpe Diem Lounge Bar” rigtig hot lige nu, det ligger lige ved stranden. Diskoteket ”Buraco” er dog også en anden mulighed for at feste til den lyse morgen – her bliver der spillet spansk pop musik.

Nogle børnefamilier undlader nogle gange at tage på storbysferier, fordi mange tænker, det vil være kedeligt for børnene i en hel uge. Faktisk er der rigtig mange aktiviteter at lave sammen som familie i Barcelona, og som kan være en oplevelse for både de små og de voksne. Herunder kan eksempelvis nævnes Barcelona Zoo, Barca’s hjemmebane og tivoli.

Barcelona er en by med masser af muligheder, og du vil bestemt blive overrasket over alle de forskellige aktiviteter, som man kan foretage sig i den smukke by!

 

Tilbage til Vejret i Barcelona