vejrviseren311

Du har med garanti hørt om Gardasøen før, og måske har du også allerede været der. Gardasøen er den største sø i Italien, og dette har trukket utrolig mange både danske og udenlandske turister til gennem de sidste mange år. Det er et utroligt smukt sted at tage på ferie, da der ved Gardasøen er en helt fantastisk natur, hyggelige omkringliggende byer og mange ting at foretage sig sammen som familie.

Tæt tå Gardasøen ligger også de to populære byer Venedig og Milano, og derfor kan man altså nemt tage en endagstur dertil og opleve de to fantastiske byer, hvis man ikke har været der før. Her er der utrolig meget kultur og historie at opleve, og begge byer er helt særlige på hver deres måde. Milano er den ultimative shopping og modeby, mens Venedig er kærlighedens by med de hyggelige kanaler.

Lake Garda - Harbour of Limone at night. Foto: Michael Bertulat/flickr.com

Gardasøen er et perfekt sted at holde ferie – om det så er med vennerne eller med familien. Her er også et godt natteliv, så du kan gå i byen med vennerne og drikke lækre drinks. Hvis I er en børnefamilie afsted på ferie, vil det være oplagt at besøge tivoliet Gardaland eller blomsterparken ”Parco Sigurta”. Aktiviteter såsom mountainbike og windsurfing er også meget populært ved Gardasøen, og det er en populær ting blandt både børn, unge og voksne.

Hvis I er nogle rigtige vin-elskere, vil det måske være en oplevelse at besøge et af de steder, hvor de store italienske vine dyrkes.

Rundt omkring Gardasøen kan man finde rigtig mange hoteller at leje sig ind på. Dog er det også en oplagt mulighed enten at bo i telt eller i campingvogn. Her er rigtig mange aktiviteter at foretage sig i det skønne vejr og smukke natur, mens man kan besøge de nærliggende storbyer og bare slappe af. Derfor er Gardasøen også blevet så populært et rejsemål blandt mange turister.

 

Tilbage til Vejret ved Gardasøen