Rejseinspiration - Kos

vejrviseren311

 

Hvis du ikke kan få nok af store sorte oliven, frisk tzatziki og fantastiske badestrande, så vil den græske ø Kos bestemt være en overvejelse værd som dit næste feriemål! Om dagen kan du nyde de lange og smukke strande, mens du om aftenen kan opleve det vilde natteliv – på Kos er der noget for enhver smag, og dette har også gjort, at øen i dag er en af de mest eftertragtede og populære ferieøer.

Selvom øen er kendt for at være en party-ø uden lige med luksus i særklasse, så byder den også på mange andre ting – Kos er nemlig også rig på kulturelle seværdigheder. Blandt andet kan du på øen se smukke kulturskatte og templer, hvor især Johanniter-riddernes borg er en stor turistattraktion. Samtidig kan man også opleve de oldgamle møller, og de smukke traditionelle huse samt det grønne landskab.

Kos - Kastri islet. Foto: Visit Greece

På Kos er der også rig mulighed for at lave forskellige aktiviteter sammen med familien eller vennerne. Eksempelvis kan man på øen finde mange vandsportsaktiviteter, men I kan også leje nogle cykler og tage en tur i det smukke landsskab, som er en oplevelse, man sent glemmer. På grund af det flade og lange landskab, er cyklen blevet et vigtigt transportmiddel på øen. Hvis du ikke er til cykling, vil det også være muligt at finde rideskoler, hvor I i stedet kan opleve landskabet på hesteryg. Hvis du er mere interesseret i at se landskabet under vand, er dykning også en attraktiv sportsgren på ferieøen!

De fleste kan gode lide at shoppe, når de er i udlandet, da man derved kan finde varer, som man ikke ser til daglig. På Kos kan du blandt andet finde lokale smykkeproducenter samt læderforretninger. Hvis du er interesseret i smagfulde krydderier og eksotiske frugter fra øen, kan det findes på Markedshallen, som bestemt er et besøg værd.

Det tager kun 3,5 time fra København til du lander på den dejlige ferieø, og cirka en halv time fra lufthavnen til hotellet. Med en ferie til Kos kan I nyde den skønne græske mad, den hyggelige stemning og de smukke, lange strande i omkring 30 graders varme om sommeren. En ferie til Kos byder både på afslapning, men der er også rig mulighed for at feste eller kombinere ferien med sportsaktiviteter for hele familien.

 

Tilbage til Vejret på Kos