Rejseinspiration - Lesbos

vejrviseren311

Hvis du bare ikke kan få nok af skønne oliven, bør du måske overveje, om din næste ferie skal være på den græske ø Lesbos – også kaldt olivenøen. Her findes der omkring 11 millioner oliventræer, og hvis du kører rundt på øen, vil du med sikkerhed også støde på de store områder med oliven.

Hvis du ikke er en oliven-elsker, så fortvivl ikke – der er også mange andre fantastiske ting at opleve på øen. Blandt andet kan I bade på strandene, som for det meste er stenstrande eller strande med groft sand. Samtidig er der også mange muligheder for shopping, og især er øen kendt for at lave honning, krydderier og små keramiske statuer. Tyrkiet ligger heller ikke langt fra øen, så derfor vælger mange turister også at tage en endagsudflugt dertil!
Annaxos Marina. Lesbos. Foto: Ronald Saunders/flickr.com

De mest populære steder for turister på Lesbos er Anaxos, Eftalou, Molivos, Petra og Plomari. Anaxos er kendt for at have det bedste strandområde på øen, Eftalou har en hyggelig stemning, hvor man også kan bade i bugter og varme kilder. Molivos har en smuk havn og en hyggelig middelalder-by. Petra er også mest kendt for at være en lille badeby, mens Plomari er feriestedet for de lokale.

Generelt så er Lesbos bare kendt for at være en ø præget af en fantastisk og hyggelig stemning og med masser af sjæl. Det er et sted, hvor du kan opleve omgivelser, som du aldrig har set før og få nye smagsoplevelser, som du aldrig har smagt før. Øen er også meget kendt for fiskeri, som var en stor del af indtægtskilden i gamle dage, og derfor står der for det meste altid oliven, fisk og den populære ouzo på menuen, hvis I går på restaurant.

Du kan både vælge at bo på et af øens hoteller, men det også er meget normalt at leje et feriehus, hvis I er en gruppe eller familie afsted sammen. Det er ofte billigere, da man betaler for hele huset og ikke pr. person.

>> Find gode tilbud på pakkerejser til Lesbos hos BravoTours - Klik her <<

 

Tilbage til Vejret på Lesbos