Rejseinspiration - Malaga

vejrviseren311

Når nogle nævner byen Malaga, er det første, som du tænker på formentligt sol og strand. Det er også helt korrekt, for Malaga er en storby, som er eftertragtet af især danske turister, der skal på badeferie.

Storbyen, som ligger i Andalusien i Sydspanien, har dog mange andre sider at byde på! Her er der rig mulighed for at kombinere charterrejsen med shopping, storbyskultur og et hav af forskellige oplevelser, som du ikke lige ser i Danmark hver dag. 

Malaga er et af danskernes favoritsteder, når de tager til Spanien. Byen har rigtig meget charme, og så er det muligt at opleve utrolig meget gammeldags spansk kultur. Herunder kan der eksempelvis nævnes de fantastiske flamenco dansere, tyrefægtning, som er en folkesport i byen og til sidst også Picasso-museumet, som befolkningen i Malaga er utrolig stolte af, da Malaga var Pablo Picassos fødeby.

Cortijo de las Piletas, Ronda, Málaga, Andalucía. Foto: Toprural/Flickr

Når man er på ferie, kan de fleste også godt lide at nyde dejlig vin sammen med skøn mad dertil. Generelt i Spanien er der gode muligheder for at få den bedste tapas og god vin. Malagas specialiteter er derudover også Serrano-skinke, vin og paella, som kan nydes på de hyggelige og charmerende restauranter rundt omkring i byens gader.

Hvis I vælger at tage til Malaga, så går der flyruter fra både Billund og Kastrup direkte til Andalusien. I kan vælge at booke jer en ferie gennem et bureau, men mange danskere tager i dag også bare afsted på egen hånd og planlægger hotel og flyafgang selv. Flyvetiden er typisk på 3,5 halv time alt efter, om du skal skifte i Madrid eller ej.

Hvis man bedst kan lide at køre på ferie, så man har bilen med sig, så skal man sætte omkring et døgn af til dette. En ferie til Malaga med familien er den perfekte måde at kombinere afslapning på, mens I samtidig kan være aktive storbysturister!

 

Tilbage til Vejret i Malaga