vejrviseren311

Malta har cirka 4.000 indbyggere og tusindvis af besøgende danskere hvert år til trods for, at øen kun er halvt så stor som Bornholm. Det får måske nogle til at undre sig over, hvorfor det lille ørige er blevet så populært og eftertragtet som danskernes feriemål. Hvad Bornholm ikke har, er et fantastisk koralhav og et altid sommerligt subtropisk klima, og dette er formentligt også en stor del af svaret på, hvorfor Malta er blevet mange af danskernes favorit-destination.

Selvom ferien på Malta kan være en skøn afslapningsferie, så har øen også mange andre eventyr og forlystelser at byde på. Hele familien kan eksempelvis tage en tur til Den Blå Lagune, hvor der vil være mulighed for at se delfiner lege i det krystalblå hav, som især er populært blandt børnene.

Badning fra klipper på Malta. Foto: jonrawlinson/flickr

Hvis du godt kan lide at opleve kultur og historie på din ferie, er der også rig mulighed for dette, da der på Malta er mange katedraler, kirker og grotter, som stammer fra fortiden.

På stort set alle hoteller på Malta, er der en svømmepool. Når du er på ferie med familien, vil I med sikkerhed også elske nogle dage at ligge ved poolen eller havet og bare nyde tilværelsen, det helt igennem fantastiske klima og is i massevis! Malta er den oplagte ferie-destination, hvis I kan lide at slappe af og nyde samværet med hinanden, men stadig også gerne vil have, at I oplever noget og laver nogle aktiviteter sammen, mens I er der. 

På 3,5 times flyvning kan du være på den skønne ferieø, som ikke længere er lavpris-turisme, men derimod betragtes stedet i dag, som noget ganske særligt på grund af øens mange muligheder, som er alt lige fra dykning, historie og afslapning. På Malta er der noget for en hver smag, og derfor er øen også perfekt som den næste familierejse!

 

Tilbage til Vejret på Malta