Rejseinspiration - Østrig

vejrviseren311

Alle europæere kender til landet Østrig, og de fleste forbinder formentligt landet med skiferie. Mange har derfor nok også været i især den sydlige del af landet, hvor Alperne er, og hvor man kan dyrke vintersportsaktiviteter. Selvom Østrig ofte er et sted, vi kun besøger om vinteren, så er en af Østrigs vigtigste indtægtskilder faktisk turismen, og det skyldes også alle de andre ting, som man kan lave i landet selvom ski og snowboard ikke er på programmet.

Bjergene i Østrig kan faktisk bruges til mange andre ting end bare ski. Det er utroligt populært at køre på mountainbike i landet om sommeren, og det er en god måde at holde ferie på, hvis dig og dine venner eller familie kan lide at være aktive sammen. Det er sjovt at køre på mountainbikes, og samtidig er der en helt fantastisk udsigt!

Sommervejr i Hinterglemm, Østrig. Foto: sluzzelarn/flickr
Hvis du er et rigtig naturmenneske og godt kan lide at campere, så vil Østrig være den helt oplagte mulighed. Naturen er helt fantastisk om sommeren, fordi den er så fredfyldt og grøn. Du kan samtidig vandre i bjergene eller bade i nogle af søerne.

Mange danskere har også en interesse for god vin, og i Østrig er der en helt speciel vinkultur. Det vil derfor også være oplagt at besøge en af vingårdene i Østrig og smage, se og lære mere om de forskellige slags østrigske vine.

Østrig har også rigtig meget smuk arkitektur, så hvis I har mod på at se andet end de store bjerge, vil det bestemt være en oplagt mulighed for at opleve nogle af landets andre sider.

En ferie til Østrig er alt andet end en typisk charterrejse. Her er der virkelig mulighed for at være sammen på en helt ny måde – eksempelvis kan I tage på cykelferie i landet. Der er en enestående natur, og så er det en sjov kontrast til, hvad man ellers forbinder med Østrig.

 

Tilbage til Vejret i Østrig