Rejseinspiration - Sardinien

vejrviseren311

Den italienske ø Sardinien har en masse små hyggelige havnebyer, og samtidig kan du få noget helt fantastisk mad, som du aldrig har smagt før. Faktisk er Sardinien Middelhavets anden største ø!

Der er nogle helt fantastiske og smukke strande på Sardinien, hvor I som familie bare kan slappe af sammen. Vejret er skønt og vandet varmt, og så er der samtidig en smuk natur på den italienske ø! Der er mange aktiviteter at foretage sig sammen på øen. Der er blandt andet et dykkercenter, så I kan opleve Sardinien under vandet. Så kan I lave andre mange adventure-ting som eksempelvis faldskærmsudspring, vandski, windsurfing og vandscooter. Tennis er også meget populært at spille på øen!

Costa Serena, Sardinia. Foto: Piermario/flickr
Sardinien er en skøn ferieø, og der er derfor også mange hoteller at finde i området, som I kan booke jer ind på. De varierer dog meget i pris. Der er også flere forskellige områder I kan bo ved på øen. Hvis I er på udkig efter et sted, hvor I kan opleve den italienske charme og de små gader, er det måske Alghero I skal vælge!

Related Articles

Rejseinspiration om Rom Rejseinspiration om Rom

Hvis I har mod på at bo et helt specielt sted – nemlig på en bakke ved havet, så er det Castelsardo I skal vælge som det næste feriemål. Her kan I også se en borg og katedral, som viser noget af Sardiniens historie. Byen Bosa derimod er en middelalderby, som nærmest er taget ud fra en film. Stedet er ubegribeligt romantisk, og I kan få et større indblik i hvordan lokalbefolkningen bor.

På kun 2 timer og 50 minutter kan du være i Sardinien og klar til at holde ferie med dem, som du holder af! Sardinien er et skønt feriemål, og med en uges ferie der, vil I være genopladet på ny og klar til hverdagen igen.

 

Tilbage til Vejret på Sardinien