Rejseinspiration - Phuket

vejrviseren311

Phuket er Thailands største ø, og et meget populært turistmål blandt os vesterlændinge. Den er 48 kilometer lang og på det bredeste sted, er den 21 kilometer bred. Øen ligger i det sydlige Thailand og er forbundet med Phang Nga-provinsen via et par korte vejbroer.

Tidligere har man primært tænkt på sexturisme når man har hørt om Phuket, men de senere år har hele øen gennemgået en uforlignelig forvandling, og egner sig i dag lige så vel til børnefamilier som festglade unge.

Her gennemgår vi 4 oplevelser du bare skal give dig selv, hvis du besøger Phuket.

 

Phang Nga strand

Phang Nga strand er unik. En dag her vil blive en uforglemmelig oplevelse, der helt sikkert vil sætte tankerne i gang. En ting der adskiller stranden fra det vi kender er de næsten gennemsigtige klipper af Bryozokalk der stiger lodret op ad det smaragdgrønne vand.

 

Related Articles

Rejseinspiration om Bangkok Rejseinspiration om Bangkok

Nattelivet på Bangla Road

Kun få ting i denne verden kan forberede dig på en gåtur på Bangla Road i Patong efter mørkets frembrud. Dog er en god sans for humor og et åbent sind nødvendigheder hvis du søger underholdning. Faktisk er kun en ting on Banglas natteliv stensikkert – det er på ingen måde som herhjemme.

Patong Beach Phuket. Foto: William Cho/flickr

Wat Chalong

Wat Chalong er et af Phukets vigtigste templer, og har tusinder af besøgende hvert år. Templet er smukt dekoreret med hundredevis af små stykker glas og flere pagoder. Ved særlige højtider er Wat Chalong beliggenhed for bondemarkeder, hvor lokale sælger næsten hvad som helst, og du kan købe og smage på alt hvad hjertet måtte begære inden for traditionel thaimad.

 

Phuket FantaSea

Det er skørt, men sjovt og meget professionelt udført. Denne cirkus-lignende forestilling består blandt andet af trapez-artister, elefanter på scenen og psykoteknikere, der i fællesskab giver dig en oplevelse du aldrig vil glemme. Du finder simpelthen ikke lignende noget andet sted på planeten. Showet kombinerer traditionelle thailandske myter med humor, fantasi og et løst fortalt plot der blot bliver mere og mere underholdende.

 

Tilbage til Vejret i Phuket