Rejseinspiration - Rhodos

vejrviseren311

Rhodos er en af Grækenlands største øer, selvom den faktisk kun er 70 kilometer lang. Hvert år rejser et hav af turister til ferieøen. Hvad er det egentligt, som gør øen så populær, og hvorfor vælger tusindevis af danskere at tage dertil igen og igen? 

Som første svar på ovenstående spørgsmål, må der her nævnes de helt igennem fantastiske strande, hvor der er mulighed for at bade og nyde lækre is. Derudover elsker mange turister også at tage til selve Rhodos by, som har en charme uden lige. På øens mange restauranter kan I nyde den lækre græske mad, som er alt lige fra moussaka og blæksprutter til græsk salat.

Rhodos er et attraktivt feriemål for turister, og derfor er der også mange hoteller at booke sig ind på. Lige meget hvor du ender henne på øen, så vil du med sikkerhed være tæt på en af strandene, da havet omkranser øen. Rhodos er også en rigtig party-ø, og hvis du kan lide at danse til den lyse morgen, bør I bestemt tage på en af øens mange diskoteker.

Rhodos. Foto: Alexander Persona Grata/flickr

Hvis I vælger at tage på ferie til Rhodos, er det næsten også et must at holde en strandfri-dag og tage ind til den gamle bydel. Her kan I se de gamle middelalderlige gader og smukke moskeer, og byen byder bestemt på oplevelser, som man aldrig vil finde i de danske gader. Hvis du gerne vil have et lille minde med hjem, kan du mange steder også finde små souvenir butikker.

Selvom Rhodos er ideelt for unge mennesker med det hektiske natteliv, er der også mange ting at lave sammen som børnefamilie. I kan blandt andet besøge saltvandsakvariet og vise jeres børn, hvad havet byder på af dyr og planter. Hvis I en dag har fået nok af sand og strand og trænger til lidt action, kan i besøge ”Water Park”, som er et af Europas største vandlande – jeres børn vil elske jer for det!

Med fly fra Danmark til Rhodos tager det kun 3,5 time, og hvis den danske sommer bliver ved med at være trist og grå, kan I derfor hurtigt være nede i varmen!

>> Find gode tilbud på pakkerejser til Rhodos hos BravoTours - Klik her <<

 

Tilbage til Vejret på Rhodos