Rejseinspiration - Tenerife

vejrviseren311

Du har med garanti hørt om øen Tenerife, og der er også stor chance for, at du enten har været der, eller kommer til at rejse dertil! Tenerife er den største af alle de Kanariske øer, og også et af danskernes favoritsteder, når især kulden og den lange vinter i Danmark melder sig.

Tenerife er en rigtig eftertragtet ø blandt turister, og i dag er turisme faktisk øens hovederhverv. Derfor er der også et hav af luksuriøse hoteller at vælge imellem, når I skal slappe af. Det er ikke uden grund, at så mange danskere elsker at komme dertil hvert år – primært på grund af det altid varme klima, men også fordi der gemmer sig et smukt og eventyrligt landskab både over vandet og under vandet!

Sunset in Tenerife. Foto: Jesus Solana/flickr.com

Hvis du kan lide at snorkle og dykke er du kommet til det rette sted. Havet byder på mange spændende og uforglemmelige opdagelser, hvor der vil være mulighed for at se alverdens forskellige fisk, rokker og havskildpadder. Over vandet er der dog også rig mulighed for både at solbade på de skønne sandstrande og dyrke mange andre aktiviteter sammen med familien. En af top-attraktionerne blandt turisterne er blandt andet øens store vulkan Teide, som bestemt er en udflugt værd! Derudover kan i også besøge Tenerife's nationalpark, hvor man både kan vandre og klatre.

Tenerife er perfekt som det næste feriemål for jer, hvis I godt kan lide at kombinere charterrejser med oplevelser. Mange danskere vælger også at leje en bil, mens de er på øen, og derved se andre dele af det fantastiske landskab, hvor I med sikkerhed også vil støde på en af de mange bananplantager!

En uges charterrejse til Tenerife er den perfekte måde at hive stikket ud på og få lidt sol og varme i den kolde vintertid, mens I samtidig vil få nogle oplevelser, man sent glemmer.

 

Tilbage til Vejret på Tenerife