vejrviseren311

 

VejrViseren.dk er en detaljeret vejrguide til de mest populære feriedestinationer og rejsemål rundt omkring i hele verden.

Hos rigtigt mange rejsende er en af de helt store overvejelser vejret. Du har sikkert selv oplevet spørgsmål som disse fare igennem hovedet på dig, imens du er ved at planlægge, hvor den næste rejse skal gå hen.

Hvordan er vejret i Amsterdam i påsken?
Er det for varmt at rejse til Egypten i sommerhalvåret?
Bliver vi oversvømmet af regn, hvis vi tager til Thailand i september måned?
Er Rom en oplagt sommerdestination eller skal vi vente til efteråret?

Gold Rock Beach. Foto: Shawn Harquail/flickr

Disse og mange andre spørgsmål kan du finde svar på i vores detaljerede vejrbeskrivelser af udvalgte rejsedestinationer rundt om i verden.

Vores mission på VejrViseren.dk er at give dig et brugbart redskab, så du bedst muligt kan planlægge din rejse, alt efter hvilken type vejr du foretrækker opleve på dit rejsemål.

De vejrinformationer du finder på VejrViseren.dk er skrevet ud fra historiske vejrdata, og du kan derfor ikke være sikker på at vejret vil blive som beskrevet, men blot give dig en indsigt i hvordan vejret højst sandsynlig vil være på det givne tidspunkt.

Ved hver beskrivelse af rejsemål finder du også en detaljeret og helt aktuel 10-dages vejrudsigt.

Vi forsøger løbende at opdatere hjemmesiden med nye og spændende vejrbeskrivelser og rejsetip til de mest populære og aktuelle rejsemål.

Du ønskes her fra VejrViseren.dk en rigtig god rejse.