San Diego

vejrviseren311

San Diego er et populært turistmål, da byens beliggenhed tilbyder mange forskellige aktiviteter.

Byens lange kystlinje giver mulighed for at sejle, surfe og svømme, men du kan også tage på trekking i bjergene, fiske og klatre i et af de mange naturreservater.

Også børnefamilier kan få gode oplevelser i Legoland, vildtdyrsparker og Sea World. Byen har derudover også et bredt udvalg af restauranter og masser af kultur, kunst og teater. San Diego har, takket være byens placering, et bredt udvalg af forskellige aktiviteter, som du normalt skulle søge flere forskellige steder hen for at deltage i.

 

 

San Diego er den anden største by i Californien og er beliggende i et højt område med bakker og dale. Byen er delt i syd og nord af San Diego floden, og har et tørt mediterrant klima.

Dette betyder at der generelt er et mildt og solrigt vejr hele året, men dette kan svinge utrolig meget alt efter hvilken del af byen du befinder dig i.

På grund af beliggenheden med omkringliggende bakker, dale og bjerge, kan vejret variere en hel del.

 Mossy Sunset, Ocean Beach, San Diego. Foto: Chad McDonald/flickr 

Forår i San Diego

Temperaturen i foråret i San Diego svinger imellem 12 og 20 grader. På trods af at foråret egentlig burde varsle varmere temperaturer, kan det faktisk være den koldeste periode på året, takket være kystklimaet der sænker temperaturen på trods af rigelige mængder solskin i op til 8 timer hver dag.

I løbet af april begynder temperaturen dog at stige igen, og med den følger der også let nedbør.

 

Sommer i San Diego

Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 25 grader, men på særligt varme dage kan den komme op over 30 grader.

Solen skinner det meste af dagen, der er lav fugtighed, og der falder ikke særlig meget regn i denne periode.

Juni er normalt den mest overskyede måned, mens august er den varmeste.

 Mormom Temple (LDS), San Diego. Foto: Chad McDonald/flickr

Efterår i San Diego

Efter august kommer efteråret, men temperaturerne holder sig stadig på de 24-25 grader, takket være vinden der blæser ind fra øst.

Der sker dog også fald i temperaturen, som kan komme ned på 15-18 grader. Det er derfor stadig lunt, men ikke uudholdeligt, hvilket er ideelt hvis du vil ud og udforske byen.

Solskinstimer er der også stadig rigelige af, med op til 8-9 timer hver dag, men der begynder også så småt at falde regn af moderat mængde.

Hvis du vil undgå turistsæsonen, er dette også tidspunktet at tage af sted i, da der ikke plejer at være alt for overfyldt med mennesker.

 

Vinter i San Diego

Den laveste temperatur om vinteren er omkring 10 grader, mens den højeste er cirka 19 grader.

Du kan derfor både opleve kølige og varmere dage, da vejret skifter en hel del og nedbør er på sit absolut højeste.

Januar er både den koldeste og vådeste måned, så derfor er det ikke oplagt at rejse i denne periode.

Først i februar kan du forvente mindre regn, men der er dog ingen fare for sne – det er kun oppe i bjergene.