Korfu

vejrviseren311

Korfu er kendt for at være en af de grønneste af de græske øer. Korfus landskab kendetegner sig ved mange hyggelige badebugter, cypresstræer og grønne olivenlunde.

Vejret på Korfu er typisk for Middelhavet med en varm solrig sommer og en våd og mild vinter.  Korfu har et mildt klima med sin beliggenhed hvor Det Ioniske Hav møder Adriaterhavet.

Foråret er en skøn tid at besøge øen. Vejret på Korfu i foråret er som oftest med en god mængde sol, og en temperatur mellem 10-20 grader – i det sene forår i slutningen af april og maj måned er det ikke usædvanligt med dagtemperatur op mod 25 grader. Det er samtidig tiden hvor alt på øen springer ud og du kan nyde den grønne og frodige vegetation. Du må dog forvente at der kan være enkelte dage med regn i løbet af en uges ferie i foråret på Korfu.

 

 

Vil du være garanteret en ferie med høj solskin hver dag uden skyggen af regn skal du besøge Korfu i sommeren. Vejret på Korfu er i perioden slut juni til og helt ind i starten september, stort set uden regn og med en dagtemperatur omkring 30 grader. Samtidig kan du nyde det smukke klare vand Korfu er omgivet af, der på denne årstid har en vandtemperatur på 23-25 grader.

Efteråret er også en god tid at besøge Korfu og ideelt til en aktiv ferie. Her er stadig varmt og solrigt, badevandet ligger også stadig på 19-22 grader. Vejret på Korfu i efteråret er med en dagtemperatur omkring 18-25 grader. Nedbøren er tiltagende og der må forventes at der kan være overskyede dage med regn i løbet af efteråret.

 

Video om Korfu (på engelsk)

 

Se også vores vejrartikler om de øvrige græske øer: KefaloniaKosKretaLefkasLesbosMykonosRhodosSamos og Skiathos.